Millenium Festival homepage

Background media

Main content area - Volunteers

Vrijwilligers

Wil je deelnemen aan het Millenium Festival?

 

Vrijwilligerswerk geef je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en kwaliteitsvolle documentaires te bekijken die je nergens anders vindt! Het Millenium Festival biedt je verschillende functies als stagiair of vrijwilliger, waarbij je bijdraagt aan de organisatie van het festival en kunt zien wat er achter de schermen gebeurt.

Elke vrijwilliger ontvangt een Pass voor het hele festival. U kunt alle projecties en debatten bijwonen die buiten uw werkuren plaatsvinden. Afhankelijk van het aantal uren zijn er maaltijden en drank tickets beschikbaar.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en bekwame mensen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van de volgende taken:

  • Verspreidings- en communicatiemateriaal: u verspreidt flyers binnen en buiten de muren van het festival. U kunt in maart van start gaan door informatie over het festival te verspreiden op sociale netwerken.
  • Ontvangst en verkoop van tickets: u verkoopt tickets en passen. U bent ook verantwoordelijk voor de receptie en de informatieverstrekking aan het publiek.
  • Toegangscontrole: u controleert de tickets aan de ingang van de projectiezalen. Tijdens de film moet u de kwaliteit van de vertoning controleren en ervoor zorgen dat niemand tijdens de sessie binnenkomt of stoort. Een uitgelezen kans om een documentaire te bekijken terwijl u aan het werk bent!
  • Catering: Het opzetten van het buffet en het bedienen van het team en de gasten, u bent ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van het buffet.
  • Runner : Je bent beschikbaar voor de duur van het festival, je kent Brussel op je rug en je hebt een voertuig? Contacteer ons voor de voorwaarden die wij onze chauffeurs aanbieden - contact@festivalmillenium.org

Geïnteresseerd in een stage- of vrijwilligerservaring op het festival? Aarzel dan niet om je in te schrijven door het formulier in te vullen!


Voor meer informatie: contact@festivalmillenium.org

Persoonlijke informatie
Emergency contact
I am offering my help
Skills
Comments