Millenium Festival homepage

Background media

Main content area - Film

Films

Millenium 2022

04.07.2021 Media News

SAVE THE DATES


De volgende editie van het Festival zal plaatsvinden van 05 mei tot 12 mei 2022... En de Millenium cine-club is terug vanaf oktober 2021!


Het "SDG's Cine-Club"-project presenteert een verzameling documentaires over kwesties als gendergelijkheid, de Noord/Zuid-verhouding en de rol van jongeren in onze samenlevingen en hun solidariteit in het licht van culturele diversiteit. Het doel van deze cineclub is om documentaire films te gebruiken als een educatief instrument om jongeren kennis te laten maken met de SDG's en hen te helpen hun verschillen beter te begrijpen en te beleven, zich bewust te worden van hun rechten en hun rol in de samenleving om zich actief en verantwoordelijk op te stellen als burger in het licht van de huidige problemen. De vertoningen worden gevolgd door debatten met specialisten, regisseurs en pedagogen die deskundig zijn op het gebied van de behandelde thema's.


Back to news

Share page in:

More news

Ciné-Club de la saison 2021-2022

26.09.2021

A New Shift de Jindrich Andrs. Jeudi 14 octobre à 19h.  Cinéma Galeries (Galeries de la Reine 26 à 1000 Bruxelles). Le film sera suivi d’un débat sur les bouleversements structurels dans le monde du travail