Millenium Festival homepage

Background media

Main content area - Film

Films

Garzón verdedigt Assange - Hacking Justice-screening gevolgd door een uitzonderlijk debat

20.11.2019 News

Hacking Justice

van Clara López Rubio en Juan Pancorbo

20 november 2019 | 19.30u | BOZAR

 

 

Het Millenniumfestival en BOZAR bundelen hun krachten voor een uitzonderlijke avond: de vertoning van de documentaire Hacking Justice, gevolgd door een debat in aanwezigheid van uitzonderlijke gasten. Baltasar Garzón, de advocaat van Julian Assange, Clara Lopéz Rubio, de directeur, Marie Arena, voorzitter van de Commissie mensenrechten van het Europees Parlement, Stefania Maurizi, onderzoeksjournaliste voor het dagblad La Repubblica en Claude Moraes, lid van de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken, zullen aanwezig zijn.

Assange wordt momenteel vastgehouden in de Belmarsh High Security Prison in het Verenigd Koninkrijk in een individuele cel waaruit hij slechts voor een uur of twee per dag verlaat. De eerste hoorzitting over zijn uitlevering aan de Verenigde Staten is gepland voor februari 2020. In geval van een uitlevering zou Assange kunnen worden veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf of, erger nog, tot de doodstraf.

>> Tickets zijn beschikbaar !

Evenement gesponsord door Marie Arena (lid van het Europees Parlement, S&D)

Trailer :

 

 

 logo bozar


logo S&D

Back to news

Share page in:

More news

Vertoning Welcome to Sodom

09.10.2019 a

Mis de uitzonderlijke vertoning van de festivalwinnaar van 2019 niet!

Welcome to Sodom
Van Florian Weigensamer en Christian Krönes

10 Oktober 2019 | 19u | Cinéma Palace

Join our team

04.08.2019 m

Kom en voeg je bij ons team en neem deel aan de organisatie van de 12de editie van het MILLENIUM festival!

Filming for the climate - Afsluitend evenement

03.06.2019 e

Zorg je voor het klimaat? Wil je een verandering? Ga je in staking op donderdag? Wil je handelen, maar je heeft het gevoel dat er niet naar je stem wordt geluisterd?

 

“Filming for the climate” is de nationale wedstrijd die je in staat stelt over klimaatverandering te spreken! Geef je visie op de toekomst en je voorstellen voor een duurzaam milieu door een video of een film(max. 30 sec. - 10').