Millenium Festival homepage

Background media

Main content area - Film

Films

Digital Citizens

03.02.2020 News

Focus - Digitalisering

Deze focus is gericht op de digitalisering van onze wereld. Hoe heeft het onze levensstijl en consumptiepatronen diepgaand beïnvloed?

Vandaag de dag wordt ons leven bijna onvermijdelijk gevormd door sociale netwerken. Maar wat zijn hun onderkanten? Hoe beïnvloeden hun algoritmen onze levensstijl, consumptiepatronen, verlangens en emoties?

"Digitale burgers" zal verschillende documentaires voorstellen, gevolgd door discussies om de problemen en gevolgen van de digitalisering beter te begrijpen.Ontdek onze selectie van films hier. (Selecteer de "Digital Citizens" focus)

Back to news

Share page in:

More news

Uitstel van het festival

16.07.2020 a

Het hele festivalteam betreurt het om aan te kondigen dat de 12e editie van het Milleniumfestival is uitgesteld vanwege de verspreiding van COVID19.
Het Millenium Festival zal zijn 12e editie organiseren van 16 tot 25 oktober 2020. 
De teamleden zijn telewerken en zijn per e-mail bereikbaar.

Docs for climate

02.02.2020 s

“Docs for climate”, zijn sterke documentaires over actuele milieuvraagstukken, die vanuit verschillende gezichtspunten worden bekeken. Maar het is ook een kans om deel te nemen aan grote discussies over onze consumptie, klimaatrechtvaardigheid, biodiversiteit, klimaatmigratie,...